Medewerker Contact center

's-Hertogenbosch, Nederland
Solliciteer
66 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10,93 - 10,97 per uur
Categorie: Dienstverlening, Klantenservice
Branche: -
Uren per week: 20 - 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Voor het gezelligste klant contact center in Den Bosch zijn wij op zoek naar callcenter medewerkers. Een rol waarbij je door intensieve begeleiding en trainingen de kans krijgt om je commerciële en communicatieve skills to the next level te brengen! Het gaat niet alleen maar om de verkoop! Je kan een project krijgen voor het nabellen van een tevredenheidsonderzoek. Het maken van afspraken voor service monteurs. Het nabellen of bijv een snoepautomaat bij een bedrijf nog gevuld is of dat deze nagevuld dient te worden etc.... Klinkt goed, niet?

Wat ga je doen?

Als callcenter medewerker ga je aan de slag met het bellen van warme leads. Jij verzorgt het contact met de klant. Niet zomaar klantcontact, nee contact waar een commercieel randje aanzit. Zo competitief als je bent probeer je iedere klant aan de andere kant telefoon voor je te winnen. Whuuut, maar hoe ik dat?! No problemo. Je wordt natuurlijk niet zomaar in het diepe gegooid. Je start de baan met een leerzame training van twee middagen waarin je alle kneepjes van het vak leert. 

Ready? Let’s go, tijd voor je eerste werkdag! Je zet je headset op, schuift nog één keer goed je stoel aan en start het systeem op. Naast je zit een ervaren agent die je alles leert over het product dat je gaat verkopen of leert over het goed inplannen van afspraken. Of het nou gaat om loten, donaties of tijdschriften jij komt met een offer they can't refuse. Lukt het maken van een sale? Good job! Samen met je collega’s ga je voor het maximale. Aan het einde van de week staat jouw team dan ook met stipt op nummer een. Tijd voor een borrel!

Werktijden

Als callcenter medewerker ben je baas over je eigen werktijden. Hoe chill is dat? Je gaat door de weeks voor minimaal 20 uur per week werken. Tussen 09.00 en 21.30 bepaal je namelijk zelf wanneer je werkt. Uiteraard wel in overleg met de planning. 

Wat wij bieden

  • Een bruto-uurloon afhankelijk van je leeftijd tussen bij 22+ tussen de €10,93 en €10,97 per uur
  • Flexibele werkdagen en -tijden: van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 21.30 uur, en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
  • Volledige reiskostenvergoeding als meer dan 10 kilometer van de locatie af woont
  • Trainingen en begeleiding die jou tot een commerciële held opleiden

Wat wij vragen

  • Er is geen minimale opleiding vereist
  • Je bent niet bang om te bellen en je hebt een prettige telefoonstem
  • Je haalt je energie uit het maken van een sale

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
callcenter
commercieel
zonderdiploma
nas
geendiploma
denbosch
brabant