Commerciële toppers

Wijchen, Nederland
Solliciteer
89 dagen geleden Vast € 11 - 13 per uur
Categorie: Media, Marketing en Communicatie
Branche: -
Uren per week: 24 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Aan de slag als verkoper van bioscoopreclames? Als je binnen komt op je eerste werk dag ontmoet je meteen je collega’s. Een jong en gedreven team dat accuraat en enthousiast te werk gaat. Na het pakken van wat te drinken, neem je plaats aan je eigen bureau. Je kletst nog wat bij met de andere sales toppers. Vervolgens ga je aan de slag met je telefoontjes om te zorgen dat het bioscoopscherm, waar je in het weekend er op zit gevuld is met reclames die jij hebt aangeboden bij je klanten.


De taken van een echte verkoper zijn:
Als telefonisch verkoper ga je aan de slag binnen een gezellig team. Het is jou taak om B2B klanten binnen te halen. Je gaat te werk aan de hand van een script waar je uiteraard later je eigen commerciële draai aan kan geven. Binnen deze functie ga je er voornamelijk voor zorgen dat je de agenda van accountmanagers vol kan plannen. Dit doe je door bedrijven te benaderen en bioscoopreclames aan te bieden. Als de accountmanager de reclame weet te verkopen kan je vervolgens genieten van een heerlijke extraatje op je rekening.

Waarom jij onze geschikte kandidaat bent

  • Je bent enthousiast en gedreven
  • Ervaring als telefonisch verkoper is een pré
  • Klantgerichte instelling
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat je van ons krijgt

  • Een functie voor langere tijd met uitzicht op vast dienst verband
  • Een uitstekend salaris van €11,- per uur en een extra bruto vergoeding van €2,- per uur wat neer komt op een uurloon van €13,-
  • Mogelijkheden voor full- en parttime arbeidsomvang
  • Werken in dagdiensten
  • Reiskostenvergoeding indien je verder dan 10km van de werklocatie af woont

Het bedrijf

Onze opdrachtgever exploiteert sinds 2003 de lokale en regionale reclame op filmdoeken in zowel Nederland als België. Deze organisatie is ook marktleider binnen deze branche. Maar liefst 100 bioscopen maken inmiddels gebruik van hun diensten. Deze sterk groeiende organisatie specialiseert zich in het verkopen van bioscoopreclames tegen aantrekkelijke tarieven voor haar klanten. Alle adverteerders wordt een totaalpakket aangeboden van vervaardiging en plaatsing van reclame-uitingen.


Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
nijmegen
gelderland
commercieel
callcenter
wijchen
zonderdiploma
nec
Vergelijkbare vacatures