Technisch administratief balie medewerk(st)er

Cuijk, Nederland
Vacature is vervallen
125 dagen geleden Vast € 2300 per maand
Categorie: Administratie
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Jij wordt het visite kaartje van onze organisatie. Jouw enthousiasme en technische affiniteit zijn onmisbaar en dat maakt jou dus onmisbaar voor ons. In deze afwisselende functie als commercieel administratief medewerker heb jij veel verantwoordelijkheden. 

Waar houd je je op een dag mee bezig?

Elke dag is anders, hollen en stilstaan zeggen ze wel eens. Alhoewel je je in deze functie niet kunt vervelen. Jouw taken bestaan o.a. uit het uitgeven, innemen, controleren en onderhouden van het verhuurde materieel en help je klanten aan de balie. Met jouw commerciële vaardigheden ben je in staat iedere verhuur aanvraag om te zetten in een verhuur opdracht. Je weet als geen ander de juiste vragen te stellen en de juiste verhuur oplossing aan te bieden. Je bent communicatief sterk en legt gemakkelijk contact. Dit betekend ook dat je het leuk vind om de telefoon te pakken en niet bang bent om acquisitie te plegen om nieuwe opdrachten binnen te harken en regelmatig contact op te nemen met klanten om te kijken of je nog iets voor hun kunt betekenen en hun tevredenheid te peilen! 

Wie ben jij? 

  • Je hebt MBO+ werk en denkniveau en affiniteit met de bouw/techniek
  • Jij bent commercieel en klantvriendelijk
  • Niet bang om nieuwe contacten te leggen
  • Degene die denkt in creatieve oplossingen voor onze klanten, problemen die ken jij niet

Wat krijg je van ons?

  • Een zelfstandige functie met veel eigen invulling
  • Een salaris van +/- €2300 bruto per maand
  • Genoeg kansen jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf
  • Een zeer afwisselende baan waarin je je niet verveeld

Het bedrijf waar je komt te werken!

Onze opdrachtgever is een wereldwijde marktleider in de verhuur van een groot assortiment producten voor o.a. de bouw, tuin en grond weg en waterbouw branche. Voornamelijk wordt dit dus verhuurt  aan bedrijven (80%) maar ook particulieren (20%). Door heel Nederland zijn er maar liefst 45 locaties, wereldwijd zijn dit er zelfs 800! Genoeg mogelijkheden voor jou ontwikkeling dus. 

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
commercieel
administratie
brabant
bouw
Vergelijkbare vacatures