Meewerkend voorman varkensproductie (nacht)

Oss, Nederland
Vacature is vervallen
56 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Hi harde werker! Wil jij bedragen aan de positieve flow van jouw team? En ben jij daarnaast een echt nachtmens? Lees dan snel verder of dat dit een vacature voor jou is.

Jij bent van nature een leider. Je neemt graag de verantwoordelijkheid voor de ploeg, maar daarnaast ben je ook niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Als meewerkend voorman in onze varkensproductie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de nachtploeg. In deze ploeg werken ca. 6 medewerkers die aan de snijlijn werken voor het varkensvlees. Jij weet ze te motiveren en brengt jouw kennis van het vlees over. Dankzij jou werken alle medewerkers op de juiste plek d.m.v. de planning die jij hebt gemaakt. Daarnaast voert het personeel het werk naar behoren uit. Zelf werk je ook mee in de productie, dus je weet zelf ook wel om te gaan met mes- en snijvaardigheden.

Je werkweek begint zondagavond om 21.30 uur. Vervolgens begin je op maandag t/m donderdag om 20.00 uur ’s avonds. Dus je kan ook lekker welverdiend weekend vieren, na een week hard werken.

Wie ben jij?

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in een leidinggevende functie binnen een productieomgeving
  • Je hebt kennis van varkensvlees zodat je kwaliteit kan herkennen
  • Je hebt geen moeite met het werken in de nacht
  • Je bent woonachtig in de regio Oss

Wat krijg jij hiervoor terug?

  • Salaris natuurlijk! Hoeveel? Daar komen we vast wel uit.
  • Ploegentoeslagen voor de nacht
  • Een uitdagende werkomgeving met een verantwoordelijke functie
  • Bij goed functioneren uitzicht op vast dienstverband

Het bedrijf waar je komt te werken

Onze opdrachtgever is een vleesverwerkend bedrijf en vleesgroothandel met ± 60 medewerkers dat gevestigd is in Oss. Supermarkten, zelfstandige slagers, industriële grootverbruikers en horeca zijn partijen waaraan onze opdrachtgever levert. Voornamelijk gaat het hier om varkens-, rund-, kalf-, en lamsvlees. De productie vindt plaats met moderne middelen en apparatuur.

Bij onze opdrachtgever heerst een cultuur waarin direct met elkaar gecommuniceerd wordt en zeer doel- en resultaatgericht gewerkt wordt. Er is binnen het bedrijf veel ruimte voor ondernemerschap, originaliteit, creativiteit en ruime bevoegdheden op basis van heldere verantwoordelijkheden. Zij zeggen waar het op staat, doen wat zij zeggen en handelen bovendien snel!

 

Interesse? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
gelderland
productie
denbosch
brabant
nec
Vergelijkbare vacatures