Inpakmedewerker m/v bakkerij

Geldermalsen, Nederland
Vacature is vervallen
166 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10,53 per uur
Categorie: Productie en Ambachten
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Wij proberen iedere dag de klant een beetje geluk bij te brengen door het produceren van het lekkerste brood. Ga jij ons helpen om deze ambitie werkelijkheid te maken?! Elke dag werken hier vele mensen met veel plezier om misschien wel samen met jou te zorgen voor de beste kwaliteit!

Op zoek naar een uitdagende baan als inpakmedewerker, en ben jij benieuwd waar je verantwoordelijk voor bent? Lees dan snel verder!

Jouw taken zijn het verrichten van lijnmatig staand inpakwerk. Het inpakwerk gebeurd machinaal, dit hoef je dus niet handmatig te doen.
In teamverband produceer je dagelijks diverse verse producten. We zijn op zoek naar medewerkers die geen moeite hebben met lopende band werkzaamheden en geen bezwaar hebben tegen werken in warme en koude (airco) ruimtes.

Functie eisen

 • Je vindt het geen probleem om in ploegen (en in het weekend) te werken, want daar staat natuurlijk een leuke toeslag tegenover!
 • Bij voorkeur heb je enige ervaring als inpakmedewerker
 • Het is voor jou geen probleem om langdurig te staan en til werkzaamheden te verrichten
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer om in Geldermalsen te komen
 
Wat bieden wij? 
 • Een fulltime baan mét doorgroeimogelijkheden!
 • Afhankelijk van leeftijd én ervaring ligt het salaris volgens de cao Bakkersbedrijf op € 10,53 en daarbovenop komt uiteraard nog toeslag! 
  00.00 u – 04.00 u = 137%
  04.00 u – 06.00 u = 134%
  06.00 u – 18.00 u = 100%
 • Wij houden van een familiaire sfeer, bij ons ben je een onderdeel van de familie en niet zomaar een nummertje
 • Vind jij ons ontzettend leuk, werk je hard én is dit gevoel wederzijds? Dan bestaat de mogelijkheid tot een vaste aanstelling

Wie zijn wij?

Wij zijn een toonaangevende industriële bakkerij binnen de bakkerswereld. Al jaren bakken wij de lekkerste en kwalitatieve broden van Nederland! Elke dag werken er hier vele mensen met ontzettend veel plezier. Als dank voor de harde inzet van de medewerkers bieden wij ook de mogelijkheid om producten vers bij ons in te kopen tegen een gereduceerde prijs. Zo heb je altijd het lekkerste brood én ook nog voor minder geld dan in de winkel. We streven naar een goede samenwerking, houden van plezier op het werk en luisteren graag naar ons personeel. Dus als je bij ons werkt en heb je ideeën of tips? Dan staan wij altijd open voor een gesprek!

Heb jij interesse? Wij komen graag met je in contact!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
bouman
bakkerij
nas
geldermalsen
gelderland
zonderdiploma
productie
geendiploma
Vergelijkbare vacatures