Productie operator bakkerij

Boxmeer, Nederland
Solliciteer
124 dagen geleden Vast € 10,53 - 14,11 per uur
Categorie: Productie en Ambachten
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Werken in een bedrijf waar je gehoord wordt en niet wordt gezien als een ‘’nummertje’’’ dat wil toch iedereen! Die mogelijkheid heb je binnen deze organisatie. Als productie operator ben je verantwoordelijk voor de productie van bladerdeeg producten met behulp van een nieuw productiepark. Je bent uiteraard verantwoordelijk voor het oplossen van eerste lijns storingen en (preventief) onderhoud aan de lijn en de kwaliteitscontrole van gereed product. Je geeft daarnaast sturing aan medewerkers productie en productie assistenten die werkzaam zijn aan jouw lijn. Heb jij ambities en toon je eigen initiatief? Er zijn genoeg ontwikkelingsmogelijkheden voor je.

De kandidaat die wij zoeken

  • Heeft ervaring als operator in de food-industrie, bij voorkeur aangevuld met ervaring of een opleiding als brood-/banketbakker
  • Is bereid tot het werken in 3 en 5 ploegendienst
  • Beheerst de Nederlandse taal en bij voorkeur ook Duits
  • Beschikt over de volgende competenties: goed overzicht kunnen houden, communicatief vaardig, goed in teamverband kunnen werken en technisch inzicht

Wij bieden

  • Een fulltime baan op basis van 36 uur
  • Ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief
  • Een goed salaris met ploegentoeslagen (134% tot 200% toeslag)

Nog even wat over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een gedreven familiebedrijf met een geschiedenis van ruim 40 jaar. Met ongeveer 100 werknemers en een groot assortiment bladerdeeg producten zijn we werkzaam in een moderne fabriek in omgeving Boxmeer. Er wordt gelachen maar natuurlijk ook hard gewerkt. Door automatisering van het productieproces zijn ze in staat om snel, flexibel en in grote volumes te produceren. Zo kunnen klanten, zoals bakkerijen en bake-off afdelingen van supermarkten, hun klanten dagelijks van vers gebakken producten voorzien.


Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
bakkerij
productie
Vergelijkbare vacatures