Schuldhulpverlener

Maassluis, Nederland
Vacature is vervallen
8 dagen geleden
€ 2750 - 3200 per maand
Categorie: Overheidsdiensten
Branche: -
Uren per week: 40
Dienstverband: Vast

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Schuldenproblematiek staat vaak niet op zichzelf. Naast financiële problemen spelen er soms ook psychosociale of fysieke problemen, problemen met werk of in de gezinssituatie. Deze problemen kunnen de oorzaak zijn van schulden of het oplossen van schulden in de weg staan. Het is dan ook goed om deze problemen integraal aan te pakken en hierbij samen te werken met partners binnen en buiten de gemeente.

De taken van een schuldhulpverlener zijn:
De schuldhulpverlener is verantwoordelijk voor het zelfstandig afhandelen van aanvragen schuldhulpverlening. Hierbij voer je intake- en begeleidingsgesprekken, zet je schuldhulpverleningstrajecten (bemiddelingen, saneringen) op, denk je met de klant mee over oplossingen in geval van crisis (ontruiming/afsluiting water en energie) en geef je budgetadviezen. Zo nodig verwijs je door naar andere instanties, onderhoud je contacten met schuldeisers en budgetbeheer en stel je verklaringen Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP) op. Dit alles vanuit de visie van integrale dienstverlening.

Functie eisen:

  • Minimaal 2 jaar ervaring als schuldhulpverlener
  • Fulltime beschikbaar
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Kennis en inzicht van financiën

 Arbeidsvoorwaarden

  • Een goed salaris
  • In eerste instantie een project voor 6 maanden maar mogelijk verlenging bij onze opdrachtgever
  • Fijne werksfeer

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
overheid