Veelzijdige baan als allround monteur GWW

Nijmegen, Nederland
Solliciteer
113 dagen geleden Vast € 11 - 17 per uur
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Monteur gezocht! Met jou ervaring als monteur kun je waarschijnlijk op veel plekken terecht waarom zou je voor ons kiezen? Dat leggen we je graag uit!

Medewerkers die hier beginnen aan een nieuwe baan gaan niet snel meer weg! Dit komt door de goede sfeer bij ons in de werkplaats!

In deze veelzijdige en afwisselende baan als monteur GWW start je altijd met een goede bak koffie. Samen met jouw collega’s van de werkplaats verricht je preventief onderhoud, voer je reparaties uit en verhelp je storingen aan het gehele voertuigenpark. Je voelt je helemaal thuis tussen de mobiele/rupskranen, trekkers, vrachtwagens, opleggers en bestelwagens het is een droom voor je die werkelijkheid is geworden. Je bent vooral bezig in en rondom de werkplaats maar het komt ook soms voor dat je gebeld word door een van je collega’s om naar de werklocatie te komen, collegiaal dat jij bent stap je met je gereedschappen in de auto en gaat er heen om de storing te verhelpen zodat zij niet achter komen te liggen met hen werkzaamheden! Geen techniek is je onbekend en daarom ben jij voor ons onmisbaar!

 • Je hebt affiniteit met techniek, machines en werktuigen binnen de civiele branche
 • Jou kennis op gebied van lucht, elektrische en hydraulische systemen daar kunnen andere nog wat van leren!
 • Hetzelfde geldt voor jou kennis van dieselmotoren en voertuigtechniek
 • Je bezit VCA of bent bereid deze te behalen
 • Je bent in bezit van MBO diploma (niveau 3 of 4) richting mobiele werktuigen, werktuigbouwkunde, motorvoertuigentechniek of vergelijkbaar
Dit krijg je van ons!
 • Hoge lonen conform LEO cao 
 • 25 vakantiedagen + 13 adv dagen
 • Reiskostenregeling 
 • Mogelijkheid tot het opbouwen van tijd voor tijd uren
 • Een uitdagende en zeer afwisselende functie
 • Bij goed functioneren mogelijkheden tot vast contract

Nog even wat over het bedrijf

De organisatie is een professioneel bedrijf dat actief is in de GWW sector. De projecten die worden aangenomen zijn veelal in Midden Nederland. Er werken middels meer dan 100 medewerkers. Alle medewerkers zijn belangrijk door de hechte familieband. De werkzaamheden die worden uitgevoegd bestaan uit: Verhuren van het machinepark, aannemen en onderhouden van grondwerken, wegenbouw, waterbouw en cultuurtechnische werken. Transportwerkzaamheden, het leveren van grondstoffen en nog veel meer! Het machine park bestaat uit modern materieel, deskundige en gemotiveerde medewerkers.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
derks
nas
nijmegen
gww
gelderland
nec
Vergelijkbare vacatures