Allround monteur GWW

Nijmegen, Nederland
Solliciteer
35 dagen geleden Vast
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -
 


Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een allround-monteur GWW voor het onderhoud en reparaties van de machines.

De monteur die we zoeken is actief in de werkplaats en indien noodzakelijk kan je buiten bij springen. Je bent voornamelijk bezig met onderhoud en reparatie van eigen materieel. In de professionele werkplaats kun je zelfstandig je werkzaamheden verrichten. 
Dit varieert van onderhoudswerkzaamheden tot ook complexere reparaties aan het eigen materieel. Tevens behoort ook het keuren van het (hand-)gereedschap tot de werkzaamheden.

Wat ga je doen?

Als monteur ben je verantwoordelijk voor de eigen Technische Dienst die het voertuigenpark in optimale conditie houdt. Het voertuigenpark varieert van mobiele/rupskranen, trekkers, vrachtwagens, opleggers en bestelwagens tot aan heftrucks en ander klein materieel. Je zorgt voor (preventief) onderhoud, je verhelpt storingen, verricht reparaties en brengt waar nodig veranderingen aan. Je werkt vooral in de werkplaats, maar soms ga je ook naar de werklocaties van collega’s om daar storingen te verhelpen en reparaties uit te voeren.

Mocht er een machine of wagen op een projectlocatie gerepareerd dienen te worden dan speel je hier adequaat op in door hem ter plaatse met een (nood)reparatie weer aan de gang te helpen. Geen techniek is jou onbekend en jij doet er alles aan zodat jouw collega zijn werk kan hervatten.


Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste, daadkrachtige monteur met relevante werkervaring met een afgeronde MBO opleiding (niveau 3 of 4 monteur mobiele werktuigen, Werktuigbouwkunde, motorvoertuigentechniek, of vergelijkbaar). 
Ben je een zelfstandige monteur met een dienstverlenende instelling, en heb je daarnaast:

  • Affiniteit met techniek, machines en werktuigen binnen de civiele branche
  • Kennis van lucht-, elektrische en hydraulische systemen
  • Kennis van dieselmotoren / voertuigtechniek
  • Werkervaring en verantwoordelijkheidsgevoel
  • VCA of ben je bereid deze te halen.

Wat wij bieden
  • Salaris / vergoedingen conform cao
  • Je komt te werken in een prettige informele werksfeer
  • Bij gebleken geschiktheid kans op werk voor langere tijd
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
derks
Vergelijkbare vacatures