Zaterdaghulp (bijbaan)

Veenendaal, Nederland
Vacature is vervallen
83 dagen geleden Vast € 10,53 - 14,11 per uur
Categorie: Productie en Ambachten
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Student
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Koekje erbij? Wanneer je binnen stapt in deze bakkerij wordt je bedolven onder de geur van wat we ambacht noemen. De geur van chocola en deeg in combinatie met suiker en andere lekkernijen. Wie wil daar nou niet werken?! Het zal lastig worden om je handen van de heerlijke producten af te houden tijdens het werken in deze functie.

De taken van een bakkerijmedewerker: Lekkere koekjes zorgen voor de dagelijkse hoeveelheid geluk. Als bakkerijmedewerker ga jij mee werken binnen een enthousiast team. Je draagt je steentje bij aan bereiden van de lekkerste producten. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het het uitlezen van orders verwerken in het systeem en de orders klaar zetten, het klaar zetten van recepten, het controleren van producten en natuurlijk het inpakken van koekjes. Veelzijdigheid is dus wel degelijk belangrijk bij deze functie. Tot slot heb je geen problemen met het werken in vroege diensten.

 • Op de zaterdag wordt er sowieso gewerkt van 15:00 tot 17:00 uur. Mocht je meer uren willen maken en ook doordeweeks avonden beschikbaar zijn is dit zeker mogelijk! Dit kan oplopen tot 24 uur per week. 

Functie eisen

 • Je bent flexibel
 • Zowel in teamverband als alleen kunnen functioneren
 • Je bent nauwkeurig en hebt gevoel voor veiligheid en hygiëne
 • Een goede beheersing van Nederlandse taal
 • Koekjesliefhebber
 Arbeidsvoorwaarden
 • Goede arbeidsvoorwaarden Bruto uurloon van 22 jaar en ouder €10.53, voor 6:00 uur na 18:00 uur een salaris van €14,11
 • Op zaterdagen tussen 12:00-18:00 geldt dezelfde toeslag a €14,11 bruto per uur (134%) bij 22 jaar en ouder. 
 • Een zeer enthousiast team die dit enthousiasme op jou over zullen dragen
 • Aantrekkelijke onregelmatigheidstoeslagen
 • Werk voor langere tijd met uitzicht op vast dienstverband

 Het bedrijf

Bij onze opdrachtgever is goed nagedacht over wat ze belangrijk vinden. Werkgeluk staat daarom centraal. Iedereen kan bakken, maar niemand bakt de producten zoals bij deze bakkerij. Het team, collega’s, zij staan centraal. Zonder team geen productie. Daarom wordt er veel geïnvesteerd in het werkgeluk van medewerkers. Hier zijn zelfs prijzen voor gewonnen. Een prachtige organisatie waarin meegedacht wordt, en waar ruimte is voor eigen inbreng.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nec
nas
bakkerij
productie
zonderdiploma
gelderland
Vergelijkbare vacatures