Vakman verkeersmaatregelen

Utrecht, Nederland
Vacature is vervallen
165 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1700 - 2100 per maand
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Lekker in de buitenlucht werken en bijdragen aan ons wegennet? Wij zoeken een vakman verkeersmaatregelen!

Als vakman ben je samen met jouw collega verantwoordelijk voor het monteren, onderhouden en demonteren van wegafzettingen en omleidingen (verkeersmaatregelen). Deze verkeersmaatregelen plaats je aan de hand van een werkopdracht en tekening. Je draagt zorg voor een juiste administratieve afhandeling van de werkopdrachten. Je werkt op een veilige milieubewuste manier en signaleert onveilige situaties. Je bent het visitekaartje van Traffic & More!

Je profiel

  • LTS werk- en denkniveau.
  • Minimaal in bezit van rijbewijs B (voorkeur BE/CE) en je woont bij voorkeur binnen een straal van 50 km van Utrecht
  • Certificaten BRL9101, VCA en een VCNL-pas zijn gewenst. Of je bent bereid om deze te behalen
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Jij hebt inzicht in het wegennet, houdt ervan om in oplossingen te denken, vindt het niet erg om wisselende diensten te werken en dus ook in de avonden, nachten en weekenden. En als kers op de taart, je houdt van lekker fysiek zwaar werk!

 Ons aanbod

  • Goede arbeidsvoorwaarden, conform cao Metaal en Techniek – Metaalbewerkingsbedrijf. Met o.a. 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen. Dit is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, maar zal ongeveer liggen tussen €1700 - €2100 bruto per maand
  • Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Eventuele korting op je fitnessabonnement
  • Bij ons staat personeel op nummer één. Wij zorgen voor een goede werksfeer tijdens en na werktijd. Zo gaan we jaarlijks een weekend weg en hebben we maandelijks een vrijdagmiddag barbecue.

Wie zijn wij? 

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Utrecht, dat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Intens, laagdrempelig en informeel zijn typerende kenmerken van de organisatie, waarbij ook voldoende ruimte is voor plezier tijdens en na het werk. Je zult werkzaam zijn binnen tenderprojecten in de sector infra bij DBFM-, BVP- en D&C-tenders. Onze opdrachtgevers behoren tot de top 5 infrabouwers van Nederland en zijn actief als speler op de inframarkt. De projecten waarbij Traffic & More een bijdrage levert zijn multidisciplinair, hebben een omvang vanaf 20 miljoen euro en hebben EMVI als gunningscriterium. Naast de grote werken, verwerven wij bewust ook kleine werken om daarmee een solide basis te vormen en continuïteit te waarborgen. Van al onze projecten draagt het waarborgen van de doorstroming, het  beperken van verkeershinderbeleving alsmede het borgen van de verkeersveiligheid bij aan de winnende aanbieding. Voor deze aanpak en invulling zijn wij op zoek naar het beste personeel in de bedrijfstak op het gebied van verkeersfaseringen, vormgeving en verkeerskundig advies en ontwerp. Je bent dus niet bezig met calculeren, maar waarde toevoegen aan een project om deze aan te nemen.

Kom jij binnenkort met ons BBQ-en? 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
traffic
nas
zonderdiploma
bouw
gww
geendiploma
Vergelijkbare vacatures