Chauffeur bakwagen vlees

Oss, Nederland
Solliciteer
90 dagen geleden Vast € 13 - 14 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Veel uren maken, veel op weg zijn en je kennis van vlees in de praktijk brengen bij hele leuke klanten. Het is nu mogelijk!

Als chauffeur bakwagen met kennis van vlees ga je bestellingen bezorgen bij slagerijen, supermarkten, horeca en industriële grootverbruikers. Zo krijg jij een kijkje in de koelcel en signaleer jij concurrentie of eventuele tekorten. Dit is gouden informatie en speel je door naar de commerciële binnendienst, zodat zij eventuele extra producten kunnen aanbieden bij de volgende bestelling.  ’s Ochtends start jouw werkdag tussen 04.30 u en 07.30 u, je laadt samen met een collega de bestellingen in jouw wagen en bent klaar om te vertrekken. Je stopt gemiddeld 20/30 keer per dag en bent tegen het einde van de middag weer terug op onze locatie in Oss. De werkdagen zijn hoofzakelijk van maandag t/m vrijdag en incidenteel op zaterdag.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C én code 95
  • Je bent veel in contact met klanten, hierom is het dan ook erg belangrijk dat jij een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Jij bent representatief, aangezien je het visitiekaartje van onze organisatie bent
  • Jij bent op de hoogte van de HACCP-regels en vindt het belangrijk om je hierin te blijven ontwikkelen en inlezen
  • Jij hebt bij voorkeur van alle vleessoorten, maar als je alleen kennis hebt van bijvoorbeeld: rund-, varkens-, kalfs-, of lamsvlees vinden wij dat ook al een grote pré

Wat bieden wij jou?

  • Je kunt bij ons altijd fulltime én lange dagen werken. Gemiddeld werken jouw collega’s zo’n 8-10 uur per dag
  • Afhankelijk van leeftijd en ervaring ligt het salaris tussen de € 13,00 en € 14,00 bruto per uur
  • Indien jij meer dan 10km reisafstand woon-werk verkeer hebt, krijg jij €0.19 per km (vanaf de 10e km) vergoed met een maximum van 30 km enkele reis
  • Wij streven naar een langdurige samenwerking en hebben dan ook de intentie om jou, bij goed functioneren, een vaste aanstelling te bieden!

Wie is onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een vleesverwerkend bedrijf en vleesgroothandel met ± 60 medewerkers dat gevestigd is in Oss. Supermarkten, zelfstandige slagers, industriële grootverbruikers en horeca zijn partijen waaraan onze opdrachtgever levert. Voornamelijk gaat het hier om varkens-, rund-, kalf-, en lamsvlees. Bij onze opdrachtgever heerst een cultuur waarin direct met elkaar gecommuniceerd wordt en zeer doel- en resultaatgericht gewerkt wordt. Er is binnen het bedrijf veel ruimte voor ondernemerschap, originaliteit, creativiteit en ruime bevoegdheden op basis van heldere verantwoordelijkheden. Zij zeggen waar het op staat, doen wat zij zeggen en handelen bovendien snel!

Ben jij toe aan een nieuwe stap en wil je graag jouw vleeskennis gebruiken? Stuur dan jouw cv mét motivatie en wij komen graag met jou in contact!

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
gelderland
brabant
chauffeur
chauffeurs
nec
Vergelijkbare vacatures