Medewerker kwijtscheldingen

Wijchen, Nederland
Solliciteer
21 dagen geleden Vast € 2050 - 2050 per maand
Categorie: Overheidsdiensten
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Junior medewerker kwijtscheldingen gezocht!

Voor een opdrachtgever in de regio van Nijmegen zijn wij op zoek naar een junior medewerker kwijtscheldingen of bezwaarschriften. Lijkt het jou leuk om werkzaam te zijn op het gebied van lokale belastingen bij verschillende gemeenten, waterschappen of provinciën in heel Nederland, dan hebben wij deze uitdagende baan voor jou! 

De kennis krijg je van het bedrijf, de werkervaring krijg je van een ervaren collega en bij de klant in thuis. Na verloop van tijd kun je als medewerker kwijtschelding zelfstandig worden ingezet op de meest uitlopende projecten. Daarnaast kun je je ontwikkelen op verschillende vakgebieden zoals de invordering, de heffing en de WOZ.

Dit bieden we:
Een uitdagende, leerzame en afwisselde baan met ruimte voor persoonlijk initiatief. Je maakt deel uit van een jong team collega’s die informeel doch professioneel met elkaar omgaan. Het werk dat je gaat doen is gevarieerd. In het begin verricht je relatief eenvoudige taken maar afhankelijk van ervaring en kennis worden de werkzaamheden na verloop van tijd complexer. Wij stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling onder andere met interne opleidingen. Om de klant te kunnen bezoeken word je een auto beschikbaar gesteld.

Functie-eisen
  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting juridisch medewerker (openbaar bestuur of zakelijke dienstverlening) of HBO-opleiding, bij voorkeur Bedrijfskunde MER, Bedrijfseconomie of Rechten en een daarbij behorend werk- en denkniveau.
  • Ervaring met het werken bij de overheid komt van pas, maar is geen voorwaarde.
  • Je gaat in verschillende organisaties werken, dus is het van belang dat je je gemakkelijk aanpast, dat je goed met mensen kunt omgaan en dat je helder communiceert in woord en geschrift.
  • Representatieve uitstraling.
  • Je werkt met evenveel plezier zowel zelfstandig als in een team.
  • Je zet graag een extra stap voor de klant. Ondanks mogelijk fileleed vind je reizen geen enkel probleem.
Arbeidsvoorwaarden
  • Een start salaris van €2050 bruto per maand.
  • Loonsverhoging bij benoeming tot hogere functie/meer kennis.
  • Bij goed functioneren een vast contract.
  • Opleidingsmogelijkheden binnen een mooie organisatie.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
nijmegen
gelderland
administratie
overheid
wijchen
nec