Bakwagenchauffeur

's-Hertogenbosch, Nederland
Solliciteer
89 dagen geleden Vast € 11,4 - 14,42 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 24 - 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Steeds weer andere werkzaamheden, ritten of plaatsen waardoor je nieuwe baan toch wel heel erg divers en uitdagend wordt. Solliciteer dan bij ons als bakwagenchauffeur!

Als bakwagenchauffeur binnen onze organisatie zijn de mogelijkheden oneindig! Rijd je het liefste voor een pakketdienst in de nachturen, liever alleen maar distributie of maakt het je helemaal niets uit als je maar lekker op weg bent? Geef het aan en wellicht hebben wij jouw droombaan!

De werkzaamheden in het algemeen als bakwagenchauffeur

Afhankelijk vanwaar je voorkeur ligt worden de werktijden bepaald, maar voor iedereen wat wils. Om deze reden is het dan ook lastig te bepalen hoe laat je begint en hoeveel stops je hebt, maar in principe kunnen we bijna elke kant op.
Je start uiteraard altijd eerst met een lekker bak koffie en een rittenlijst. Zodra je weet waar je ritten zijn, laad je samen met je collega de bakwagen zodat je goed voorbereid op weg kunt. Daarna begint je reis! Het bezorgen van kleine & grote pakketten, pallets, producten etc. afhankelijk van de werkzaamheden die je voorkeur hebben kom je bij bedrijven of particulieren. Onderweg even stoppen bij een tankstation voor een broodje bal, bak koffie of iets anders lekkers? Dat is natuurlijk geen probleem!

Wat vragen wij?

  • Jij bent representatief en vindt het leuk om in contact te zijn met mensen, want jij bent natuurlijk ons visitekaartje
  • Een goede lichamelijke conditie is van belang vanwege de fysieke arbeid in deze functie
  • Ervaring als bakwagenchauffeur en daarbij ben je uiteraard ook in het bezit van rijbewijs C + code 95
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Jij bent bij voorkeur woonachtig in de regio Den Bosch, omdat hier de opstaplocatie is

Wat bieden wij?

  • Wij bieden de mogelijkheid om minimaal 24 uur te werken, maar ook 40 (+) uren behoort tot de opties
  • Het salaris is conform de cao Beroepsgoederenvervoer en ligt tussen de €11,40 - € 14,42 bruto per uur afhankelijk van leeftijd en ervaring. Hier komt nog het een en ander bij zoals: €0,63 netto vergoeding per gewerkt uur, een bruto vergoeding voor ADV á 1,38% (van je bruto uurloon) per gewerkt uur (let op, niet op overwerkuren) en onregelmatigheids- en overwerktoeslagen
  • Wij streven erna om iedereen een vaste wagen te bieden en zo min mogelijk te rouleren met de auto’s
  • Als jij ons en het werk leuk vindt en dit gevoel is wederzijds, dan gaan wij na een tijdje graag een contract met onbepaalde tijd voor je aan

Wie is onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever een allround dienstverlener binnen de transport die vervoert in heel Nederland én België. Zij doen distributiewerkzaamheden, maar rijden o.a. ook voor een pakketdienst. Doordat zij zich allround inzetten blijven zij ook continu groeien en in ontwikkeling.

Interesse? Solliciteer dan via de button en wij verwelkomen je graag in ons team!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
chauffeurs
brabant
chauffeur
zonderdiploma
denbosch
geendiploma
Vergelijkbare vacatures