Montagemedewerker

Nijmegen, Nederland
Vacature is vervallen
255 dagen geleden Vast
Categorie: Bouw, Afwerking
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

Voor onze opdrachtgever in Nijmegen zijn wij op zoek naar een montagemedewerker van veranda's en overkappingen. Ben jij op zoek naar een baan waarbij je lekker in de buitenlucht kunt werken? Een baan waar je altijd samen met een collega-monteur op pad bent? Dan is de vacature van montagemedewerker overkappingen iets voor jou. Met de verkoop van terrasoverkappingen en glazen schuifwanden wilt de opdrachtgever de klanten nog meer van het buitenleven laten genieten. 


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint je dag met een kop koffie en kan daarna direct aan de slag; met je collega op weg naar de klant die jullie vandaag blij gaan maken door de bestelde terrasoverkapping en toebehoren (glazen schuifwanden en zonwering) netjes te plaatsen. Dit kan zowel in Nederland, als in een deel van Duitsland zijn. Dankzij jouw servicegerichte houding, denk je graag met de klant mee en vind je het leuk om zo nu en dan een praatje met de klant te maken. Als de klus geklaard is, vertrek je tevreden terug naar Nijmegen; deze klant kan gaan genieten van zijn overkapping! Eenmaal aangekomen in Nijmegen zorg je ervoor dat de juiste pakketten voor de volgende dag in je werk bus worden geladen. Als dat geregeld is, zit je werkdag erop!


Je werktijden

De opdrachtgever verzorgt de montage van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en zonwering van maandag tot en met vrijdag. Je start tussen 07.00 en 08.30 uur ’s ochtends vanuit onze locatie in Nijmegen. Aan het eind van de werkdag kom je ook weer terug op locatie. De ene dag ben je door bijvoorbeeld uitloop van werkzaamheden of files later terug terwijl je de andere dag geniet van een vrije namiddag. Op vrijdagen plannen we, waar mogelijk, (kleine) klussen in zodat jij zo lang mogelijk van je weekend kan genieten.


Functie-eisen
  • Je hebt geen probleem met vroeg opstaan en beschikt over eigen vervoer om naar onze locatie te reizen (je werkdag start tussen 0700 en 08.30 uur);
  • Je bent klantgericht; 
  • Goede (mondelinge) beheersing van de Nederlandse taal; 
  • Je bent een doorzetter, vindt het leuk om te klussen en hebt geen last van hoogtevrees;
  • Je bent flexibel als het gaat om werktijden;
  • Ervaring met aluminium/hout of staalconstructies is een pre; 
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van een BE- rijbewijs (dit houdt in dat je mag rijden met aanhanger). Als je niet over een BE- rijbewijs beschikt, zijn er mogelijkheden deze (op termijn) via het bedrijf te behalen;

Arbeidsvoorwaarden
  • Een leuke, laagdrempelige, opdrachtgever, waarbij je veel verantwoordelijkheid krijg
  • Een werkomgeving met doorgroeimogelijkheden
  • Een fulltime functie
Interesse? Reageer dan direct op deze vacature!
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden