Bedrijfsleider Horeca

Nijmegen, Nederland
Solliciteer
90 dagen geleden Vast Nader overeen te komen
Categorie: Horeca, Toerisme en Recreatie
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Werken in een van de beste restaurants van Nijmegen? Zodra je de deur opent van dit restaurant, ruik je niets anders dan de geuren van specerijen, verse kruiden en fantastische kwaliteitsproducten. Na het zetten van een heerlijke kop koffie, bereid je zowel het personeel als het restaurant voor op iets wat een geweldige avond moet gaan worden voor je gasten.

De taken van een echte horeca topper zijn:
Binnen deze uitgebreide veelzijdige functie ga je zorgvuldig te werk. Je hebt een voorliefde voor zowel de horeca als het werken met TOP producten. Voor jou is niets zo belangrijk als het nastreven van uiterste kwaliteit en het leveren van optimale gastvrijheid. Binnen deze functie zal je veel verantwoordelijkheid krijgen. Naast het aansturen van personeel en het meewerken in het restaurant zal je jezelf ook bezig houden met het maken van roosters (personeelsplanning).

Functie-eisen
  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Aantoonbare ervaring als bedrijfsleider in de horeca
  • Een afgeronde MBO4 opleiding (bij voorkeur hotelmanagement)
  • Bereid om te werken in wisselende tijden
Arbeidsvoorwaarden
  • Prachtige kans om te werken in een van de beste restaurants van Nijmegen & omstreken
  • Direct op contract bij onze opdrachtgever
  • Een uitdagende functie waarin je veel kennis en ervaring op kan doen
  • Een marktconform salaris
  • Een fulltime functie

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat al eeuwen lang haar wijze van werken niet aanpast. Niet omdat ze dat niet willen, maar simpelweg omdat het gewoon niet anders mag. De vaste bezoekers zijn vertrouwd met de huidige inrichting en manier van handelen. Een eerbetoon aan goede smaak, dat is waar ze voor werken. Continuïteit en het leveren van kwaliteit in combinatie met een uiterste gastvrijheid staat centraal binnen dit fantastische restaurant.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
nijmegen
horeca
gelderland
Vergelijkbare vacatures