Junior Monteur elektro speciaalzaak

Wijchen, Nederland
Solliciteer
103 dagen geleden Vast Nader overeen te komen
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Heb jij technische skills? Twee rechter handen en zie je in problemen mogelijkheden lees snel verder voor meer informatie.

Wat is er zo leuk aan deze vacature?

Ben je technische ingesteld maar denk je, ik kom nergens aan de bak zonder het juiste diploma dan hebben we goed nieuws voor je! Voor deze vacature is het niet nodig namelijk, bij dit familie bedrijf geven ze je de mogelijkheid om je verder op te leiden en je de juiste snufjes van het vak te leren. De leveranciers waarmee het bedrijf samenwerkt geeft verschillende cursussen om ook alle nieuwe producten uit te leggen. Dit bedrijf bestaat op dit moment al 75 jaar en is een elektrospeciaalzaak, je kan hier dus alle producten kopen die te maken hebben met consumenten elektronica die u in huis gebruikt. Ze werken hier op dit moment in een klein team waardoor het gemoedelijk aan doet. Ze hebben een Technische dienst en werkplaats in het pand waar zich 2 werkplaatsen bevinden waar reparaties uitgevoerd worden. Ook gaan ze langs huis als er een storing is en deze gerepareerd moet worden of komen ze langs voor de installatie van het apparaat. Je werkt samen met een andere college waar je mee de routes rijd. Voor de Technische dienst zijn we opzoek naar een medewerker die handig is en voor langere tijd in dit mooie familiebedrijf wilt werken!

 Waarom pas je bij ons?

  • Je hebt twee rechter handen
  • Je wilt graag leren en kan tegen feedback
  • Elektrotechniek is geen eis maar wel een pré
  • Je bent fulltime inzetbaar
  • Een keer wat langer doorwerken is niet erg

Wat bieden wij jou?

  • Een brede functie waarin geen dag hetzelfde is
  • De mogelijkheid om te leren en ervaring op te doen
  • Een baan voor langere tijd
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
geendiploma
druten
gelderland
nijmegen
nec
Vergelijkbare vacatures